1.26.2006

Quin partit no és terrorista a Israel i Palestina?

S'ha mort Arafat, Sharon en coma, Hamàs primera força de govern (no reconeguda pels Estat Units)...és el final, el principi, un cercle viciós, una nova onada de violència...?

De moment, Palestina és verda.

4 comments:

Jordi said...

En canvi, a Espanya encara existeix gent que va practicar (no pas ser complice) terrorisme d'estat i te fins i tot carrecs institucionals... com el Fraga
Per mi que tenim dos possibles escenaris:
1 - Estats units i Israel envien a parir mones definitivament qualsevol tipusa d'organització palestina, i deixar de fer tantes maiobres per actuar,
2 - Parlen amb ells, del pal : mira, son els que son (extrem poc probable)
3 - Els emboliquen amb Iran, i a partir d'aqui, pensem consequüencies mundials.

P.D: es nota que avui he emtregat un treball?

hatsue-san said...

XDD Estressat? Jo tb. Jo casi optaria per la 3, pq no crec que siguin tan cafres com per passar dels palestins definitivament. La posició d'Israel sembla clara, pero amb sharon en coma, qui prendrà el relleu? La UE s'hi hauria d'involucrar ja i deixar-se de rollos del pal "heu de deixar les armes, sino, no us parlarem", pq t'asseguro que si fos palestina no les deixaria, i que consti que no defenso les seves accions.
No sé pas com acabarà, això.

Jordi said...

Fa poc a classe em van ensenyar una equació molt descriptiva:
Potencia mundial + poble que s'autodefensa = rosari com el cristo de l'aurora.

eightiesfan04 said...

:____________(t'escric per cortesia... pq com tú bé saps... els meus coneixements sobre l'exterior son més escassos que els de l'interior.