9.19.2006

Dubte existencial núm. 2

Per què encara no s'ha fet cap manifestació al respecte a la AUTÒNOMA??

4 comments:

Anonymous said...

Per què potser la gent es queixa al seu blog i després no fa res? Alguns diuen que estan per questions més importants del planeta. Potser hauríem de mirar al esglaó que tenim devant i no al cinquè pis.
XDDD

hatsue-san said...

Ja, però això ja ho vam parlar. Sóna egoísta, però em sembla ridícul que m'hagi de moure políticament jo, quan no he tingut mai l'interés, quan asisteixo a història, la carrera més polititzada de totes. Molta teoria comunista però poca pràctica.

Anonymous said...

En comptes de:
"Per què" era "Perquè"
"mirar al esglaó" era "mirar l'esglaó"
I és... devant o davant?

Sobre la teva pregunta: que et sembla ridícul moure't políticament quan mai has tingut l'interés (o interès?)? No crec que sigui un moviment polític com la realitat de què els teus drets només els pots defensar tu. Si alguna cosa realment ens fot, hem de lluitar per canviar-la. és que no et sembla ridícul esperar que la resta s'esforci per tu quan potser ni et coneixen?

Però jo t'entenc. Quan estava a casa, i els diners no venien de mi, sinó que venien de l'aire (i no és el teu cas, precisament, que també treballes, però que no tens la necessitat imperant de fer-ho), aquestes coses eran molestes però passables. En fi, som fills burgesos de treballadors... Ici le résultat...

eightiesfan04 said...

bueno chicos sólo decir que ha habido manisfestaciones contra la Autònoma. por ejemplo seguro q hubo una cuando vetaron la entrada al señor presidente Aznar. y tb ha habido otras contra el Jefe que ahora no sé como se dice, pero q es el q toma las decisiones de la uni.
así q no ha habido contra la entidad en sí, pero si contra partes que la representan.
y tb hubo alguna contra no sé qué de la religión en la autónoma.
igualmente es gracioso.
lo que no es gracioso es q el señor Ricardo vaya corrigiendo faltas.:P