6.11.2005

Per que NO hauria de veure les notícies...

1- A La Paz tenen un mártir, i un nou president. Amb les comunicacions tallades, la gent que no fa barricades intenta trobar menjar. Els empresaris es queixen, perque la gent no sap estar-se al seu lloc, però accepten aquest nou president: el comerç es resenteix de les guerres civils. Espanya li dóna suport, i de Repsol...bé, Repsol no ha dit res, malgrat tenir-hi molt a dir. Miners i índigenes, la seva revindicació es poder comprar butà i poder menjar amb els ou de les mines. la violència està malament, però, qui els acusa?
Una nota curiosa: al periódico comenten que junt als mercats buits i els carrers tallats hi ha un
zoo on només tenen menjar fins demà. Pobrets. Des d'aquí proposo apadrinar els animalets, que no es morissin de gana.

2- Tots sabem que els yuppies que treballen catorze hores al dia i en dormen menys de set no tenen temps per fer exercici. Per què? per que se'ls ha oblidat que el major bé de consum és el temps (però això és un altre tema, així que deixem-ho córrer). Se'ls proposa ara comprar un no-mòdic aparell amb el que aspirar oxigen purificat i amb aromateràpia inclosa. I jo que em pensava que les drogues legals es reduien a l'alcohol.

3- Més de 200 morts per les inundacions a la Xina, mentre es preveu que aquí tinguem restriccions (i no podré anar al camp de golf???). Àfrica porta 2 anys de sequera. (De lluny apareix el Capità Enciam dient: os ho vaig advertir!!!)

4- Manifestació aquesta tarda a Salamanca. Es veu que l'entrepà no va inclós (us juro que ho han dit a les notícies!). Bueno. No comments. Allà està l'opinió dels experts. I de lluny se sent el testimoni d'una dona que va a la manifestació perque això és més que papers, és la Unidad Nacional (ostres, ho havia escrit en català, Pelayo em perdoni!). No és el primer cop que els DOS bàndols utilitzen la història, així que m'abstinc de comentaris moralistes. Però perque no donen entrepà?

6 comments:

hatsue-san said...

uooo, em sento afalagada (joder, que cursi que sona en català, no?). Encara que el cinisme se suposa que no és sa, a vegades no em queda res més...

Anonymous said...

Lemmings own you

hatsue-san said...

What? lemmings? Are you apeaking about that lovely irritating fucking creatures which appeared in computer games? What are you trying to say me?

eightiesfan04 said...

no donen entrepà pq és una posible arma.els feixistes tenen una imaginació per la violència fora de cualsevol límit.

Ferdinand G said...

els feixistes no tenen imaginació, tenen paranoia

Anonymous said...

no, no! tranquila! que encara que hi hagi sequera podràs anar al camp de golf! ja se sap que qui paga mana! si no, fixa't amb Mallorca...